onLoad="trapclick()"> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

09 kesäkuuta 2015

Mainoskuvaukset

Morjesta vaan! Puistossa kuvailtiin muutamana päivänä uutta markkinointimateriaalia, ja tässä postauksessa ajattelinkin vilautella teille hieman sitä, mitä kuvausten aikana ja kameran takana tapahtui. :) Jälleen kerran siis tiedossa kuvapainotteinen postaus! 
Luonnollisesti kuvauksiin tarvitaan paljon muutakin kuin vain valokuvaaja ja kamera. Tarvitaan valoja, salamoita, jalustoja, ja ties mitä vermeitä, jotta kuvista saadaan juuri sellaisia kuin halutaan. :)


Jaaaa kamera käy!



Näissä kuvissa niin lapset kuin aikuistekin pääsivät pelailemaan hippaa puiston seikkailualueella. Näytti hieman siltä, että vanhemmat olivat hipasta jopa enemmän innoissaan kuin lapset, mikä osoittaa hyvin sen, että puistossa todellakin kaikki saavat kokeilla kaikkea ja kokea liikunnan iloa! Puistossa aikusten ei tarvitse leikkiä salaa tai istuskella vieressä katsomassa, vaan tarttua rohkeasti mahdollisuuteen viettää riemukkaita liikunnanhetkiä koko perheen voimin! :)



Ensin valokuvaaja opastaa kuvattavia, esimerkiksi missä kohtaa kuvattavien tulisi olla, mitä heidän tulee tehdä,  jne. Tässä kuvattiin puiston pesiskentällä kopittelua ja kikkailua mailalla ja pallolla.


Välillä täytyy tarkastella kameran tallentamia kuvia, ja pohdiskella voisiko kuvaan lisätä jotain, tulisiko jokin elementti poistaa, näkyvätkö kaikki kuvattavat selkeästi kuvassa ja sen sellaista. Ei siis läheskään niin yksinkertaista puuhaa kuin voisi aluksi kuvitella. :)



Ja sitten räpsitään taas hieman lisää kuvia! 


Näin kuvaukset sujuivat perheen pienimmiltä bOblesien kanssa! 


Kuvaukset sujuivat mainiosti ja saimme upeita räpsyjä puistosta ja eri aktiviteeteista.

Kiitämme vielä kuvaajaamme ja kaikkia teitä ihanaisia, jotka olitte malleinamme!


Iloa päiviinne toivottelee puiston poppoo! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti