onLoad="trapclick()"> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

01 kesäkuuta 2015

Vuokatissa vesiurheilemassa!

Huhhei!

Puiston poppoo pääsi testaamaan Vuokatin Vesiurheilukeskuksen tarjontaa tuossa taannoin. Kyseessähän on siis monenlaista vesiurheilua tarjoava yritys keskellä Vuokattia, Ahvenuksenlammella. Vesiurheilukeskuksella pääsee mm. SUP-lautailemaan, skeittaamaan, uimaan, ja saunomaan maailman suurimmalla kelluvalla skeittisaunalautalla. Lisäksi keskuksella pääsee kokeilemaan Wakestation kaapelia erilaisilla välineillä, kuten wakeboardilla, suksilla, tuubilla ja polvilaudalla. Nälän yllättäessä lautalla voi myös grillailla omia eväitä. Yrittäjänä Vesiurheilukeskuksella toimii Jaakko Tossavainen.



Mukaan Vesiurheilukeskukselle kannattaa ottaa oma pyyhe ja uikkarit, mutta muuten mukaan ei tarvitse mitään muita omia välineitä, sillä kaikki tarvittavat vermeet löytyvät vuokrattavana myös lautalta. Toki omiakin välineitä saa mukaan ottaa, mikäli sellaisia kaapista löytyy. :)



Parituntinen hurahti kyllä ohi aivan huomaamatta vedessä läträtessä! Pääsimme testaamaan SUP- lautailua (Stand Up Paddling, eli suppailu) heti kärkeen, ja se olikin mukavan rauhallinen ja rento aloitus illalle. SUP-lauta muistuttaa pitkää surffilautaa, jota melotaan seisten laudan päällä.Suppailu ei vaadi minkäänlaista aiempaa kokemusta, joten se sopii aivan kaikille. Lauta on todella vakaa, joten sen kippaamista on turha pelätä. :) Mukavaa touhua se joka tapauksessa oli, ja sitä kokeilisi mielellään uudestaankin! 





Suppailusta jatkoimme Wakestation kaapeliradalle, jossa aluksi menimme samaisilla SUP-laudoilla istuen tai polvillaan, ja lopulta myös seisten. Vaikka aluksi hieman pelottikin laudalta putoaminen ja hurja vauhti, niin hyvinhän siellä kyydissä kuitenkin pysyttiin! 


Kokeilimme myös tuubia koko porukan voimin, ja sehän se vasta hauskaa puuhaa olikin! Nauroimme suurimman osan matkasta mahat kippurassa, mikä teki kyydissä pysymisestä hieman hankalaa, mikä puolestaan nauratti entistä enemmän! :D Suosittelemme siis testaamaan tuubia!


Osa porukasta kokeili myös polvilautaa, wakeboardia ja wakeskatea, ja hurjaa menoa kaipaaville siinä olisikin muutama erinomainen väline vauhdikkaisiin hetkiin vetten päällä. Mestari-Luis näyttää alla olevalla videolla mallia, kuinka hommat hoidetaan wakeboardilla!




Lopuksi tietenkin saunoimme ja fiilistelimme vielä illan aikana tapahtuneita hulvattomia tilanteita!


Joko Te olette ehtineet käydä testaamssa kyseisen paikan, tai ehkäpä jonkin vastaavanlaisen? Mikä on lempparein vesiaktiviteettinne? :) Huudelkaapas omia kokemuksia ja ajatuksia tuonne kommenttiboksiin! :)

Kiitokset vielä Jaakolle hauskasta illasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti