onLoad="trapclick()"> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

14 kesäkuuta 2015

LIONS-liiton tapahtumapäivä V15


Lauantaina puistossa vietettiin  Suomen Lions-liiton järjestämää nuorten V15- tapahtumapäivää, joka sisälsi hurjan paljon mukavaa tekemistä koko perheelle. Lions-liiton puolesta puistoon oli koko päivän ajan vapaa sisäänpääsy. Päivän aikana puistossa järjestettiin paneelikeskusteluja nuorten turvallisuudesta ja syrjäytymisen ehkäisemisestä, eli todella tärkeällä asialla oltiin liikenteessä! Paneelikeskusteluissa olivat mukana mm. Pesäpalloilijanakin tunnetuksi tullut Jani Komulainen, tangokuningattaren tittelistäkin taistellut Johanna Piipponen ja kansanedustaja Marisanna Jarva.


Päivän aikana puistossa pääsi myös tutustumaan Poliisiin ja Kainuun Pelastuslaitokseen, ja halukkaat pääsivätkin testaamaan esimerkiksi miltä tuntuu istua ihka oikean paloauton kyydissä!




Puiston pihalla oli myös taitoajorata kaikenikäisille pyöräilijöille, sekä SPR Sotkamon osasto, jossa oli mahdollisuus kokeilla mm. elvyttämistä.



Liikenneturvan pyörähdysautossa päästiin kokeilemaan miltä tuntuu, kun auto pyörähtää katon kautta ympäri. Tässä siis tarkoituksena ymmärtää turvavöiden käytön merkitys, sillä auton pyörähtäessä katolleen, vain turvavyöt pitävät matkustajat paikoillaan. Ilman turvavöitä törmäystilanteessa matkustajat sinkoilevat auton sisällä ja satuttavat paitsi itseään, myös muita matkustajia. Turvavyöt ovat siis hyvästä syystä autojen vakiovarusteina. Tehkää siis palvelus itsellenne ja toisillenne, ja käyttäkää turvavöitä! Turvavyön kiinnittäminen on pieni hinta oman ja muiden matkustajien turvallisuuden takaamiseksi.


Myös Kainuun Moottoripyöräkerho esittäytyi puiston pihalla, ja he tarjosivatkin moottoripyöräajeluita kaikille innokkaille. Lisäksi päivän aikana puistossa esitettiin nuorten tekemiä lyhytelokuvia.



Päivä huipentui Skeba 2015- bändikilpailuun. Kilpailussa oli mukana upeita bändejä, ja kilpailu olikin todella tasaväkinen. Loppukilpailuun olivat piirikarsinnoista selvinneet Cannon Cabin Crew (Helsinki), Variant Art (Espoo), Four Bar-System (Savonlinna), Blind Alley (Varpaisjärvi), Metallileka (Karijoki) ja R3bels (Kemijärvi). Voittajaksi kruunattiin R3bels. Kiitokset kaikille osallistujille ja onnea vielä voittajille!


Tuomaristo katsomassa Variant Art- bändin esitystä.


Tässäpä kaikki loppukilpailuun päässeet bändit koolla. Eturivissä vasemmalla voittajabändi R3bels.


Palkintopysti kädessä on helppo hymyillä!


R3bels'illä oli lavashow hallussa, ja meno oli huikean mukaansatempaava! 







Iso kiitos ja kumarrus kaikille teille, jotka olitte osallisina päivän toteuttamisessa, niin järjestävät tahot, kuin mukanaolleet! Päivä oli huikea! :)


Puiston väki kiittää ja kuittaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti