onLoad="trapclick()"> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

01 marraskuuta 2015

SuperHalloween!

IIKS-KÄÄK-HUHUU!

Lauantaina puistossa vietettiin kauhistuttavan jännittävää SuperHalloweenia, joka sisälsi monenlaista huisin hauskaa tekemistä. Oli kasvomaalausta, mönjäsankoa, pimeäsuunnistusta, naamareiden askartelua, jne... Päivän aikana sai halutessaan kerätä rasteilta leimoja Halloween- passiin. Kun rastit oli suoritettu ja passi täynnä leimoja, oli mahdollista osallistua arvontaan. Arvonnan palkintoina oli Brain Blasterz- tuotteita. :)

MLL Sotkamon Paikallisyhdistys ja Tenetin koulun tukioppilaat olivat apunamme järjestämässä tätä hirmuista Halloween tapahtumaa. Kiitos siis kaikille tapahtuman järjestämisessä mukana olleille, sekä kaikille teille hurjapäisille osallistujille! :)



Kasvomaalaus oli pienten ja isojen suosikkirasti, ja innokkaimmat taisivatkin käydä kasvomaalauksessa useammankin kerran. :) Hurjista vaihtoehdoista sai valita itselleen mm. arven, pääkallon, noidanhatun, hämähäkinseitin, halloween kurpitsan tai kummituksen. 




Mönjäsanko- rastilla osallistujat arvuuttelivat silmät sidottuina, mitä mönjää sankoissa mahtaa olla. Kauhean jännää! :)


Päivän aikana pääsi myös askartelemaan itselleen hurjan halloween- naamarin! Tällä rastilla vain mielikuvitus oli rajana, ja naamarista sai tehdä juuri niin söpön tai hurjan kuin itse halusi. :)


Nähdään taas pian! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti