onLoad="trapclick()"> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

24 maaliskuuta 2015

Arvontaa pukkaa!

Hohoi kaikki pääsiäislomaa innokkaana odottelevat! Mekin Angry Birdsit täällä puistossa odottelemme pääsiäistä jo malttamattomana. Innostuksissamme päätimmekin täräyttää oikein arvontaa kehiin, joten jos mieli halajaa päästä touhuilemaan änkkäri puistoomme pääsiäisenä, niin nyt kannattaa osallistua!




Arvonnan palkintona on 5 pääsylippua puistoomme, jotka ovat voimassa pääsiäisen ajan 3.-6.4.2015 klo 11-19. (Pääsylippu on kertaluontoinen ja voimassa koko päivän: yksi lippu = yksi sisäänpääsy. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.).


Osallistuaksesi arvontaan vastaa seuraavaan kysymykseen kommenttiboksiin: Mikä on parasta pääsiäisessä, ja miten sen mieluiten viettäisit?


MUISTATHAN LIITTÄÄ YHTEYSTIETOSI (nimi, puhelinnumero/sähköposti) vastaukseen, jotta saamme arvonnan voittajaan yhteyden! :) Vastaukset ja yhteystiedot ovat salaisia, eivät siis näy muille käyttäjille.




Nyt ei muuta kuin sormet ristiin ja peukut pystyyn ja jännittämään kuka palkinnon nappaa! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Onnea arvontaan, pääsiäisenä nähdään! ;)



Lisätietoa puistostamme osoitteista: http://www.superpark.fi/vuokatti.html ja http://www.angrybirdsvuokatti.fi/fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti